Investeringen in bedrijven die impact hebben

In onze portfolio richten we ons op de volgende sectoren: de agri sector, productie en dienstverlening.

Binnen de agri sector werken we met partnerbedrijven die het verschil maken voor de kleine boer. Onze partnerbedrijven ondersteunen de boeren actief bij het optimaliseren van hun productie en door eerlijke prijzen te betalen die leiden tot een fair inkomen .

Binnen de MKB sector werken we  samen met bedrijven die diensten aan het MKB verlenen om hun capaciteit op te bouwen en om toegang tot apparatuur te realiseren om de sector verder te versterken. Daarnaast investeren we direct in productiebedrijven die zich richten op waarde toevoeging in Oost-Afrika en substantieel  impact hebben op de lokale economie en werkgelegenheid.

We combineren financiële diensten met diensten voor bedrijfsontwikkeling, exportpromotie en leggen verbinding met een breed netwerk van ondernemers. Onze diensten zijn erop gericht om de visie van de MKB-ondernemer te versterken en zijn onderneming op een duurzame manier te laten groeien.

De investeringen in ondernemingen lopen via onze dochtermaatschappij Inclusive Trading Group BV (ITG). Stichting ITI bezit 100% van de aandelen van ITG. Eventuele winsten en dividenden van ITG zullen worden besteed aan nieuwe initiatieven binnen de doelstelling van de stichting.

DONEER PARTNER WORDEN